Kolotoč - Hoop 0705 Kolotoč - Hoop 0705

Kolotoč Hoop 0705 na stání s atraktivním designem.

Odolnost proti korozi : Ocel, která je práškově pozinkovaná a práškově lakovaná, poskytuje vysokou odolnost proti korozi. To znamená, že konstrukce kolotoče bude chráněna před negativními vlivy počasí, což prodlužuje její životnost.

Optimální stabilita : Ocel je pevný a stabilní materiál, což přispívá k celkové bezpečnosti kolotoče. Děti i dospělí se mohou těšit na zábavný zážitek bez obav o stabilitu konstrukce.

Snadná údržba : Ocel je snadno udržovatelný materiál. Prášková vrstva chrání povrch před škrábanci a odolává opotřebení, což usnadňuje čištění a udržování kolotoče v dobrém stavu.

Plošina kolotoče s veselým designem je vyrobena z odolného protiskluzového a vodotěsného laminátového materiálu HPL, což poskytuje několik dalších výhod :

Bezpečnost : Protiskluzový povrch plošiny zajišťuje bezpečné postavení pro děti během zábavy na kolotoči, minimalizuje riziko uklouznutí.

Ochrana před povětrnostními vlivy : Vodotěsný laminátový materiál chrání plošinu před vodou a vlhkostí, což přispívá k dlouhé životnosti materiálu. HPL materiál je také odolný vůči UV záření, takže se nemusíte bát že by zářivá barva vybledla.

Zábradlí z nerezové oceli poskytuje elegantní vzhled a dodává kolotoči další vrstvu odolnosti vůči povětrnostním podmínkám. Nerezová ocel je také odolná proti korozi a vyžaduje minimální údržbu, což přispívá k celkové spolehlivosti konstrukce kolotoče Hoop 0705.

Možné dodání kolotoče i v jiných barevných variantách viz. obrázek



Délka150 cm
Počet uživatelů5 dětí
Šířka150 cm
Vhodné od3 - 12 let
Výška71 cm
Počet kusů:

Orientační cena: 68369.84


Fotogalerie

Kolotoč - Hoop 0705 Kolotoč - Hoop 0705
Kolotoč - Hoop 0705 Kolotoč - Hoop 0705


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.