Dětský domeček Stanley Premium Dětský domeček Stanley Premium - Eliáš

Domeček Sanley je dokonalou volbou pro mateřské i základní školy, kde se staráme o bezpečné prostředí a zábavu pro naše nejmenší. Tento domeček je certifikován dle ČSN EN 1176 : 2018 ed2, což zaručuje jeho shodu s přísnými bezpečnostními normami. Je vhodný i pro nejmenší děti, a to díky pečlivě navržené konstrukci a kvalitním materiálům.

Celá konstrukce je tvořena panely ze smrkových palubek o síle 19 mm, které vytváří pevný a kompaktní celek. Střecha je vyrobena z laminovaného materiálu s hliníkovým jádrem, známého jako dibond. Díky dibondu je střecha odolná a spolehlivá bez nutnosti údržby. Veškeré dřevěné části jsou impregnovány středně hnědou impregnací, což prodlužuje životnost domečku a zvyšuje jeho odolnost proti povětrnostním vlivům.  Rohy a rámy dveří a oken jsou již dodávány natřeny ochranou barvou na dřevo v tmavě zelené barvě. Pro ještě delší životnost a estetický vzhled doporučujeme domeček natřít oblíbenou barvou nebo lazurou určenou pro dřevěné povrchy. Můžete také zvolit nátěr v souvisejících produktech, kde nanášíme odolnou lazuru 3v1, která zvýší odolnost a vzhled domečku.

K domečku obdržíte návod na sestavení, který vám usnadní celý proces. Pokud byste si s montáží domečku Sanley nebyli jistí, rádi vám s ní pomůžeme prostřednictvím našich zkušených montážníků. Vaše spokojenost a bezpečnost jsou pro nás prioritou.

Tento domeček není jen místem pro hry a zábavu, ale také poskytuje dětem ochranu před nepříznivým počasím. S jeho kvalitní střechou a konstrukcí mohou děti v něm trávit čas bez ohledu na počasí venku.

Domeček Sanley je spojením kvality, bezpečnosti a zábavy, které poskytne dětem nezapomenutelné chvíle a rodičům klid vědomí, že jejich děti jsou v bezpečí. S jeho certifikací, kvalitními materiály a pečlivou konstrukcí se jedná o ideální volbu pro školy, které dbají na zábavné a bezpečné prostředí pro děti.



Certifikát shody s normouČSN EN 1176-1 : 2018 ed. 2
Kotvenízávrtné - součástí
Materiálsmrk, borovice, dibond
dostuudržovaný trávník
Podlahasoučástí
Povrchová úpravaimpregnace / nátěr
Rozměr155 x 164 cm
Síla materiálu19 mm
Velikost bezpečnostních zón455 x 468 cm
Vhodné od1 roku
Vhodné proexteriér
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
Výška194 cm
vyska-padu0
Počet kusů:

Orientační cena: 18900.2


Fotogalerie

Dětský domeček Stanley Premium Dětský domeček Stanley Premium - Eliáš
Dětský domeček Stanley Premium Dětský domeček Stanley Premium - Eliáš


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.