Kolotoč - Globo Kolotoč - Globo

Designový nerezový kolotoč z vysoce kvalitní nerezové oceli představuje špičkový produkt spojující estetiku a funkčnost. Zde jsou některé z výhod tohoto produktu :

Elegantní design : Nerezová ocel přidává kolotoči moderní a luxusní vzhled, což z něj činí stylový prvek v jakémkoli prostoru.

Odpornost vůči korozi : Díky vysoce kvalitní nerezové oceli je kolotoč odolný vůči korozi a rzi, což zajišťuje dlouhou životnost a udržuje vynikající vizuální dojem.

Snadná údržba : Nerezová ocel je snadno udržovatelná a odolná vůči skvrnám. Stačí použít běžné čisticí prostředky a hadřík k udržení lesku a čistoty.

Hygienické vlastnosti : Nerezová ocel je ideální pro prostředí, kde je klíčová hygiena, protože je odolná vůči bakteriím a snadno se čistí.

Vysoká pevnost a odolnost : Tato ocel poskytuje vysokou pevnost a odolnost, což zajišťuje bezpečnost a spolehlivost kolotoče při používání.

Pokud jde o podlahu kolotoče, která je tvořena vysoce kvalitním HPL plastem (High-Pressure Laminate), i zde existují výhody :

Odolnost vůči opotřebení : HPL plast je známý svou odolností vůči opotřebení, což znamená, že podlaha kolotoče zůstane odolná vůči poškození a otěru.

Vysoká pevnost : HPL plast poskytuje vysokou pevnost, což znamená, že podlaha je schopna odolávat zatížení a tlaku, což je důležité zejména při používání v komerčních prostředích.

Jednoduchá údržba : Podlaha z HPL plastu je snadno čistitelná a odolává skvrnám, což z ní činí praktickou volbu pro kolotoče, kde může dojít k nečistotám.

Estetické možnosti : HPL plast je dostupný v různých designech a barvách, což umožňuje přizpůsobit vzhled podlahy podle konkrétních estetických požadavků.

Ochrana proti UV záření : HPL plast může být vyroben s ochranou proti UV záření, což zabraňuje vyblednutí barev a udržuje podlahu v původním stavu i při expozici slunečnímu záření.



Certifikát shody s normouEN1176
MateriálNerezová ocel, HPL plast
Minimální plocha pro instalaci5,22 x 5,22 m
Rozměr1,20 x 1,20 x 1,10 m
Síla materiálu10 mm
Vhodné odod 3 let
vyska-padu1
Počet kusů:

Orientační cena: 165640.53


Fotogalerie

Kolotoč - Globo Kolotoč - Globo
Kolotoč - Globo Kolotoč - Globo
Kolotoč - Globo Kolotoč - Globo
Kolotoč - Globo Kolotoč - Globo


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.