Kolotoč Rando Kolotoč Rando

Exkluzivní kolotoč s kruhovým designem je špičkovým prvkem, který spojuje estetiku, eleganci a dlouhou životnost. Zde jsou klíčové vlastnosti a výhody tohoto exkluzivního kolotoče :

Elegantní kruhový design : Kruhový design kolotoče přidává do prostoru výjimečný estetický prvek, který zaujme pozornost a vytváří jedinečný vizuální dojem.

Materiál z nerezové oceli : Konstrukce z vysoce kvalitní nerezové oceli zajišťuje nejen moderní vzhled, ale také odolnost vůči korozi, což přispívá k dlouhé životnosti kolotoče.

Odpornost vůči povětrnostním podmínkám : Nerezová ocel je odolná vůči povětrnostním podmínkám, což činí tento kolotoč vhodným pro umístění jak uvnitř, tak i venku, bez ohledu na povětrnostní podmínky.

Snadná údržba : Materiál nerezové oceli je snadno udržovatelný a vyžaduje minimální úsilí při čištění, což zjednodušuje péči o kolotoč.

Hygienické vlastnosti : Nerezová ocel je hygienický materiál, odolný vůči bakteriím, což je zvláště důležité, pokud je kolotoč umístěn v prostoru s vysokým provozem.

Podlaha z HPL plastu : HPL plastová podlaha poskytuje odolnost vůči opotřebení a skvělou pevnost, což zajišťuje bezpečné prostředí pro uživatele.

Variabilita designu : Díky kombinaci nerezové oceli a HPL plastu máte možnost vytvářet různé designové kombinace, což umožňuje přizpůsobit kolotoč podle konkrétního prostředí nebo designové koncepce.

Estetické a praktické spojení : Kombinace kruhového designu, nerezové oceli a HPL plastu vytváří spojení estetiky a praktičnosti, což činí tento exkluzivní kolotoč atraktivním prvkem pro různé prostředí, včetně luxusních resortů, hotelů nebo veřejných prostorů.



Certifikát shody s normouEN1176
MateriálNerezová ocel, HPL plast
Rozměr1,22 x 1,22 x 1,10 m
Síla materiálu10 mm
Vhodné odod 3 let
vyska-padu1
Počet kusů:

Orientační cena: 163999.77


Fotogalerie

Kolotoč Rando Kolotoč Rando
Kolotoč Rando Kolotoč Rando
Kolotoč Rando Kolotoč Rando
Kolotoč Rando Kolotoč Rando
Kolotoč Rando Kolotoč Rando


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.