Přídavný modul Fly 150 V2

Dětská hřiště Herold. Přídavný modul Fly 2 rozšiřuje dětské hřiště o další herní prvky. V tomto případě konkrétně o dvě dětské houpačky. Rozšiřující modul je primárně určen pro všechny verze dětského hřiště Herold Variantale lze ho využít na celou řadu dalších sestav. Rozšiřující modul Fly 2 je vyroben z kvalitních dřevěných profilů, které modulu poskytují dlouholetou životnost bez známek opotřebení. Kvalita našich produktů je pro nás důležitá a stejně tak i Vaše spokojenost. Kompletní balení obsahuje :

Dřevěné díly (předvrtané a zčásti smontované) Kovové spojovací plechy Houpačkové háky se silonovými pouzdry Spojovací materiál (kvalitní vruty RAPID-TORX) Připevňovací železná konzole šroubové kotvení Pozor :  Houpačka není součástí modulu. Tu lze přiobjednat přímo zde na stránce v sekci související produkty.  Modul lze využít k instalaci i na jiná dětská hřiště než je Herold Variant. Nicméně doporučujeme se vždy poradit s odborníkem. Rádi Vám poskytneme veškerou pomoc.

Hoblované  lepené hranoly  / severský smrkNosné hranoly 9x9 cmPrkenná výplň 18mm 150kg2 osoby ekologická  impregnacehnědá Výrobek vyroben s maximální péčí o bezpečnost Vašich dětí Extra rychlá montáž2 osoby /  max 1 hodina  Spotřeba barvy / lazury na dva nátěry cca  7m?    



bsshop-e1-VPrHeHB3150
Materiálsmrk
Nosnost / max. zatížení150kg
Povrchová úpravaimpregnace
Rozměrd. 290x š. 280x v. 230cm
bsshop-e1-VPrHeSB200
Vhodné proděti od 3 let
bsshop-makerHEROLD - dětský svět a zahrada, s. r. o.
bsshop-e1-VPrHeVB200
Počet kusů:

Orientační cena: 5100.15


Fotogalerie

Přídavný modul Fly 150 V2
Přídavný modul Fly 150 V2
Přídavný modul Fly 150 V2


Kuchyně  |   Skříně  |   Kanceláře  |   Nábytek  |   Schodiště  |   Dveřě, okna  |   Pergoly  |   Stavební sklo  |   Ornamentní sklo

Ochrana a zpracování osobních údajů

© 2013 Hranol - Ruská 1163/68, Ostrava-Vítkovice, telefon: 595 952 120

  Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu.